banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KARTEPE’DE HERGELECİ GÜREŞLERİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
 Kartepe Belediyesi tarafından bu yıl 12. Kez düzenlenecek Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri için Er Meydanı güreşlere hazır hale getirildi.

Kartepe Belediyesi tarafından bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile bayramın üçüncü günü düzenlenecek Hergeleci İbrahim Yağlı Güreş Şenliği için hazırlıklar son aşamaya geldi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Hergeleci İbrahim Er Meydanı’nı güreşlere hazır hale getirmek için hummalı bir çalışma sergiledi.

Er Meydanı Güreşlere Hazır

Ekiplerin er meydanındaki düzenlemeleri çerçevesinde çimler güreşlere uygun hale getirdi. Meydanın zemini özel bakımdan geçiren ekipler, alanda gübreleme çalışması yanında yenilediği sulama sistemi ile çimleri güreşlere hazır hale getirdi.

Meydandaki idari binanın çatısını güvercinlik gözlü pencereli Saraybağı tipi çatı yapan ekipler, alandaki beton zeminin boyasını da yaptı. Ata sporu yağlı güreşlerinin önemli merkezleri arasında gösterilen ve 19 Temmuz Pazar günü düzenlenecek Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri için tüm hazırlıkları tamamlanan alan pehlivanları, ağırlamaya hazır hale getirildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826