KARTEPE’DE HİZMET YAĞMURU
 Kartepe Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projelerin hizmete sunulduğu açılış günlerinde Kadın Spor Yaşam Merkezleri ve Mahalle Konakları açılışları yanında bisiklet dağıtım törenleri Mayıs ayında gerçekleştirilecek. Eğitim,  sosyal, sağlık ve spor alanındaki yeni yatırımları Kartepelilerle birlikte açma hedefindeki Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Tüm ilçe halkımızı açılışlarımıza bekliyoruz” dedi.

Bisikletler Dağıtılıyor

Mayıs ayı açılış günleri geçen yıl ilki gerçekleştirilen ilkokul 5. Sınıf öğrencilerine karne ve tatil hediyesi olarak bisiklet dağıtımı ile start aldı. Bu yıl Kartepe ilçesinde Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 5. Sınıf öğrencisi 1600 çocuğun bisiklet hayalini gerçeğe dönüştürüyor. İlçe genelinde okullar kapanmadan öğrencilerin bisikletlerine kavuşturulması için düzenlenen bisiklet dağıtımları 24 Mayıs Salı günü saat 14.00’de Yakup Altun Stadı’nda, 26 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’de de İmam Hatip Lisesi bahçesindeki törenlerle sürecek.

41 Proje Can Buluyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlar tek tek hayata geçiriliyor. Geleceğin Kartepesini inşaa etmek için çıktığı hizmet yolunda vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak adına Kartepe Belediyesi olarak gerçekleştirilen projeler hizmete sunuluyor.

Mahalle Konakları açılıyor

Kartepelileri sosyal ve kültürel hizmetlerle de buluşturma hedefiyle çalışan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, seçim taahhütleri arasında yer alan Mahalle Konağı Projeleri; Maşukiye ve Hasanpaşa Mahalle Konağı açılışları ile start alacak. Mahallelerdeki hizmet kalitesini artırmak amacıyla yapılan proje ve etüt çalışması ardından hazırlanan Hasanpaşa Mahalle Konağı 20 Mayıs Cuma günü saat 14.00’de açılırken Maşukiye Mahalle Konağı da 25 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’de bölge halkının hizmetine sunulacak.

Kadın Spor ve Yaşam Merkezleri açılışları

“Yaşam için spor” ve “Sağlık için spor” sloganıyla Kartepeli kadınlara yönelik yatırımları önemseyen Kartepe Belediyesi, 2016 yılında yeni kadın spor ve yaşam merkezlerini daha ilçe halkıyla buluşturuyor. Kartepeli kadınlara yönelik hizmetleri arasında büyük ilgi gören Kadın Spor ve Yaşam Merkezleri ilçe genelinde yaygınlaştıran Başkan Üzülmez, 27 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde aynı gün saat 14.00’de de Köseköy Merkez Kadın Spor ve Yaşam Merkezi’nin açılışını gerçekleştirecek.

Üzülmez’den davet

Kartepeli vatandaşların refahı ve yaşam kalitesi için sosyal belediyecilik anlayışını her şeyin önünde tuttuklarını belirten Başkan Üzülmez, “Toplumun değişik kesimlerine yönelik gerçekleştirdiğimiz eğitim, sağlık, spor, sosyal ve kültürel belediyecilik örneklerine her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Mayıs ayında gerçekleştireceğimiz açılışlarda bunlardan bazıları. Tüm halkımızı yeni yatırımları hizmete aldığımız bu törenlere davet ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817