banner2779
banner2752
banner2750

Kartepe’de Kaçak Ahırlara Geçit Yok

ÇEVRE VE HALK SAĞLIĞI ÖNCELİĞİMİZ

Kartepe Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelindeki usulsüz olarak yapılan hayvan barınakları ve kümesleri yıkmaya devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri Acısu Mahallesi Kervandere Sokak da yerleşim alanı içerisinde 100 metre kare alan üzerinde 30 büyük baş hayvanlık kaçak barınağı yıkarak yerleşim alanında ki çevre ve halk sağlığı açısından uygunsuz koşullara son verdiler.

MECLİS KARARI UYGULANIYOR

Kartepe Belediyesi Meclisi’nin oybirliği ile aldığı kararı yerine getirdiklerini belirten Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, “Yapılan inceleme sonrasında ilgili tutanak ve tebligatlar yapılarak Acısu Mahallesi’nde bulunan büyük baş ahırın kaldırılmasına karar verildi. Ekiplerimiz tarafından gereken çalışmaların neticesinde ahır kaldırıldı. Çevre ve halk sağlığı ile sağlıklı ve planlı kentleşme önceliklerimizdendir” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751