banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kartepe’de kalite toplantısı

FY İdari Danışmanlık firma yetkilisi Fikret Yıldırım ve sistem uzmanı Esin Tor, tarafından belediye kalite birim sorumlularına verilen yılsonu kalite sistemi değerlendirme toplantısı belediye toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kartepe Belediyesi’nin 2013 yılı kalite hedeflerinin de belirlendiği toplantıda kalite birim sorumlularını bilgilendiren firma yetkilisi Fikret Yıldırım, “Belediyelerimiz hizmet üretme ile halka hizmet anlamında kalite sistemini en üst seviyede tutması gereken kurumlardandır. Bu anlamda sizler de birimlerde sağlayacağınız kalite sistemleri ile belediye başkanlarının yükünü azaltmakta önemli görevler üstlenen kişilersiniz. Bu görev bilinci ile 2013 yılında yapacağımız eğitim çalışmaları ile kalite yönünden çağ atlayacağınız yıl olacaktır” dedi.

Belediye kalite birim sorumluları karşılaştıkları sorunların çözümünde izleyecekleri yol hakkında firma yetkililerinden bilgi aldıkları toplantı görüş alışverişinde samimi bir atmosferde gerçekleşti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826