Kartepe’de Kasım Heyecanı

 

Kartepe’nin çehresini değiştirecek ve gelişimine ivme kazandıracak yatırımlardan kasım ayına yetiştirilmesi hedeflenen Hipodrom alanındaki çalışmalara Suadiye Köprülü Kavşağında eklenecek olması yüzleri güldürüyor.

 

Önemli geçiş merkezileri arasında yer alan Kartepe İlçesi’nde merkezi hükümet, yerel yönetimler işbirliğinde mevcut yolların iyileştirilmesi yönündeki yatırımlarda sona yaklaşılmakta. Sapanca Yolu İkileme çalışması paralelinde yürütülen Arslanbey Suadiye OSB Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmalarda hız kazandı.

 

Kartepe’deki çalışmaları yakından takip eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gün Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ile birlikte Suadiye Köprülü kavşağında inceleme yaptı. Belediye Başkan Yarımcıları Zafer Arat ve Bali Holat’ın da eşlik ettiği incelemede başkanlar Hasko firması yetkililerinden bilgi aldılar.

 

Hasko firması yetkilileri başkanlara, Suadiye kavşağına yapılan iki köprü ve bin 600 metre uzunluğunda yol yapımını kapsayan çalışmada köprülü kavşağı Kasım ayı itibarıyla hizmete almayı hedeflediklerini açıkladılar. Başkanlar, bölgedeki sanayi kuruluşlarının ulaşımını kolaylaştıracak olan proje kapsamında hayata geçirilecek kavşak ile bölge trafiğine yeni bir soluk getirileceğini ifade etiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817