KARTEPE'DE KONTEYNERLER YENİLENİYOR

Kartepe Belediyesi ilçe genelinde kullanılan galvaniz çöp konteynerlerinin kullanımından kaynaklanan deformeleri tamirat ekibi ile gidermeye çalışıyor. Önemli bir kalem tutan konteynerlerin masrafını azaltmak için ekipler deforme olanları tek tek elden geçirmekte. Delinen, çürüyen, tekerleği kırılan veya ezilen konteynerler tamir ekibi tarafından onarılmakta. Onarım ardından boyanan konteynerler tekrar kullanıma alınmakta.

 

Kullanılamaz haldekiler ise yenileri ile değiştirilmekte. Bu sayede çevreye çöp sularının sızmasının yanı sıra çöp dökülmelerinin önüne geçilmekte. İlçe genelinde eskiyen konteynerlerin değiştirilmesi ile ilgili vatandaşın 444 33 73 nolu çağrı merkezine bilgi vermeleri yeterli.

 

Temizlik İşleri Müdürü Atilla Karagöz, “Temiz bir çevre oluşturulması konusunda birim olarak konteynerler aracılığıyla çöplerin toplanmasını sağlamaktayız. Bu konuda konteynerlerin kullanımından kaynaklanan eskime ve deformelerde ekiplerimizce vatandaşlardan gelen bilgilendirmeler ışığında tamir veya değiştirilmesi şeklinde yapılmakta” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817