banner2779
banner2752
banner2750

KARTEPE’DE KUTLU DOĞUM BİLGİ YARIŞMASI
 Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kartepe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası Bilgi Yarışması’nda İstasyonOrtaokulu birinci oldu.

               

Sevgili Peygamberimizin 1444’üncü doğum yılı münasebetiyle Kartepe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri farklı programlarla kutlanmakta. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Bilgi Yarışması finali Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, Kartepe İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, Kartepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Tuncer Cabak ve Yahya Ali, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler etkinlikte hazır bulundu.

 

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bilgi yarışması sonunda tüm yarışmacı okulları ve öğretmenleri tebrik etti. Başkan Üzülmez, “Bu yarışmanın manası çok derin. En başta Peygamber Efendimizin hayatını konu alan bir yarışma düzenlediği için müftülüğe ve yarışmanın mutfağındaki tüm ekibe teşekkür ederim. Tüm yarışan okulların öğrencilerini, öğrenci velilerini ve okul öğretmenlerini tebrik ederim. Bu yarışmada kaybeden kimse yok. Herkes kazandı. Eksik bilgisi olan öğrenciler eksiklerini tamamladılar. İnşallah bu yarışmaların devamı gelir” dedi.

 

Yarışmanın ardından tüm yarışmacılar derecesine göre ödüllendirildi. Bilgi Yarışması’nda birinciliği kazanan İstasyon Ortaokulu’nu temsil eden öğrenciler Ebru Yaşar, Gamze Sühendam Karaman ve Hazal Begüm Karaçam’a hediyesini Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez takdim etti. Yarışmada ikinci olan Arslanbey Ortaokulu’na İlçe MüftüsüMustafa Nurgün, üçüncü olan Rahmiye Ortaokulu’na da İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, dördüncü olan Dürdane Özdilek Ortaokulu’na Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, beşinci olan Veli Akgün İlkokulu’na Şube Müdürü Tuncer Cabak ve altıncı olan Derbent Ortaokulu’na da Şube Müdürü Yahya Ali hediyelerini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751