Kartepede Kutlu Doğum Konferansı

Başkan yardımcılığını Atilla Karagöz, Genel Sekreterliğini Selman Çelik, Muhasipliği İrfan Erçelik, Ali Koç ve İbrahim Hakkı Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyeleri;  Zeki Akdemir, Ali İhsan Karagöz, Yusuf Özdemir, Hakan Saral, Tanju Bekil, Elif Bayram, Nevzat Sanat, Orhan yıldırım, Orhan Akyüz, Murat Pekyılmaz, Fahri Onat, Hakkı Tandoğan, Veysel şafak, Tunahan Arslanuçar ve 150 gönüllü üyenin meydana getirdiği cemiyet çalışmalarını sürdürüyor.

İlim Yayma Cemiyeti, 2013 yılı Kutlu Doğum programı çerçevesinde Kartepe'de bir konferans düzenliyor.

Yapılacak konferansa, Kuran-ı Kerim okuma birincisi, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi  İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi ve aynı zamanda Samsun İl Müftüsü olan Yrd.Doç.Dr. Hayrettin Öztürk katılacak.

4 Nisan Perşembe saat 20:00'de Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kongre ve Kültür Salonunda gerçekleştirilecek Peygamberimiz’inde hayatından kesitler sunulacağı ‘’Kuran ve Hz. Muhammed’’ ana temalı konferansa tüm ilçe halkının katılması arzulanıyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817