Kartepe’de okullar ilaçlanıyor

 

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçedeki okullarda haşere ile mücadele çalışmaları kapsamında ilaçlama yapmakta.

 

Kartepe Belediyesi eğitim kurumlarını hedef alan çalışma ile öğrencilerin huzurlu ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı geçirmesi için her türlü tedbiri almakta. Okullarda biyolojik tehditlerin ortadan kaldırılması hedefiyle yürütülen çalışma kapsamında belediye ekipleri sınıflarda ilaçlama yapmakta.

 

Hafta sonu gerçekleştirilen uygulama ile haşereye karşı püskürtme sistemi ile ilaçlama yapan ekipler okullarda bakteri üremesinin de önüne geçmiş olmakta. Veteriner nezaretinde titiz bir çalışma sergileyen belediye ekipleri ilçe genelindeki tüm okullarda ilaçlama yapacak.

 

Ekipler sivrisinek, karasinek, kene ve diğer haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları ile ilgili Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Atilla Karagöz, “Teknik ekibimiz nezaretinde haşere ve zararlıların çocuklarımıza olası tehdit oluşturmaması için gereken önlemi almaktayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817