KARTEPE’DE PARKLARIN ZEMİNİNE KAUÇUK DÖŞENİYOR
  

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kartepeli çocukların daha rahat ve güvenli ortamda oyun oynamaları adına yürütülen çalışma kapsamında Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde Uluğbey Parkı ve Aybahar Parkı, Köseköy Mahallesi’nde Hacı Halim Parkı ve Şehit Mahmut Demirel Parkı, Uzunçiftlik Mahallesi’nde Hasanpaşa Parkı ve Hacı İbrahim Parkı, Sarımeşe Mahallesi Keser Caddesi park alanı ve Eşme İlköğretim Okulu çocuk park alanlarında çalışma gerçekleştirdi.

 

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, park revizyon çalışmaları kapsamında parkların zeminini kauçuk ile kaplama çalışmasında 5 bölgedeki 8 park alanı zeminine toplam 1800 metrekare kauçuk granüllü esnek zemin kaplaması yaptı. Yerleştirilen kauçuklarla parkta oyun oynayacak çocukların oluşabilecek kazalara karşı korunması sağlayan çalışma diğer park alanlarında da uygulanmaya devam edecek. Kartepe Belediyesi’nin kauçuk kaplama uygulaması aileler tarafından da beğeni topluyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817