KARTEPE’DE PROJE TANITIM KOMİSYONU KURULDU
 Başkanın çalışmalarını da belediyenin beyin takımı olarak Proje Tanıtım Komisyonu hazırlayacak. Komisyon üyeleri, Başkan Üzülmez yönetimindeki Kocaeli’nin dünyaya açılan kapısı Kartepe’yi, kamuoyuna en iyi şekilde tanıtma hedefiyle çalışmalarına başladı.

Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Levent Atalı ve Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz başkanlığında Kültür ve Sosyal İşler Koordinatörü Mehmet Akif Polat, Fen İşleri Müdürü Samet Vural, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Deniz Dalgıç, Ar-Ge görevlisi Nurhayat Bozdemir, Kültür Spor Birimi Sorumlusu Hacı Ağdaş, Fen İşleri Proje Etüd Biriminden Yüksek Mimar Esma Altunbaş, Plan ve Proje Müdürlüğü’nden Restorasyon Teknikeri Fatma Kuşçu, Basın Yayın görevlisi Umut Yaşar İnan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde Peyzaj Mimarı Şenol Aksamaz’dan oluşan Proje Tanıtım Komisyonu 30 Mart yerel seçimleri 3. Hizmet yılında kamuyonuna Kartepe’nin dünü, bugünü ve yarınını tanıtacak.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in belediyecilik hizmetleri arasında yer alan asfalt, kaldırım, yol gibi çalışmaları ile kültür, sanat, eğitim ve spor alanındaki sosyal belediyecilik faaliyetleri ile seçim taahhütleri arasında yer alan 41 Vizyon projenin durumu, yıllardır çözülmedi denen ve çözüme kavuşturulan işler, Kartepe’ye değer katan hizmetler ve geleceğin Kartepesi için hazırlanan projelerin yer alacağı tanıtım filmi için hazırlıklar start aldı. Hazırlanacak video tanıtım filmi ulusal ve uluslararası fuarlar, basın toplantıları, başkanın mahalle gezileri, STK ziyaretlerinde ve siyasi arenada kamuoyu ile paylaşılacak.

Proje Tanıtım Komisyonu’nun çalışmalarını değerlendiren Başkan Üzülmez, “Marka kent olma vizyonu ve turizm pastasından Kartepeli hemşehrilerimizin daha çok paya sahip olması adına ilçemizin reklam ve tanıtımını da diğer hizmetlerimiz kadar önemsiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817