KARTEPE’DE SEKA KAMP POLİS NOKTASI AÇILDI
 Kartepe Acısu Mahallesi’nde konuşlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Suadiye Polis Karakolu’na ilave olarak ilçede yeni açılan Seka Kamp Polis Noktası ile güvenlik güçlerinin koordinasyon yer sayısı artırıldı. Kartepe Sukay Kablolu Tesisleri ile Seka Kamp Alanı’na cepheli eski binalardan biri restorasyon edilerek polis noktasına dönüştürüldü.

 

Yeni polis noktasına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve beraberindeki heyeti konuk eden Kartepe İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, müdürlüğüne sağlanan hizmet için başkanlara teşekkür etti.

 

Yeni hizmet noktaları ile hareket alanlarının genişlediğine dikkat çeken Müdür Sağdıç, “Turizm alanında atılımları ile gündemde yer alan Kartepe’nin yeni polis noktası anlamına uygun bir yerde kuruldu. Halkımızın güvenliği ve huzuru için yeni yerimizde hizmet vereceğiz. Teşkilatımız adına ilçe emniyet müdürlüğüne verilen destek için teşekkür ederim” dedi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, emniyet yetkililerinin çevre düzenlemesi talebine olumlu yanıt verirken en kısa sürede bölgeye yakışan bir düzenleme yapılması için ekibine talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817