KARTEPE’DE SOKAK HAYVANLARI İÇİN YENİ PROJE
 Kartepe Belediyesi ilçedeki sokak hayvanlarının yemek ve su ihtiyaçlarını karşılanması için ilçenin muhtelif yerlerine su ve yemliklerin bulunacağı mini barınaklar kuracak.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in “Yaşamak her canlının doğal hakkıdır” düşüncesinden hareket eden, sahipsiz hayvanlar için ilçenin muhtelif yerlerinde su ve yemliklerin yer alacağı barınaklar kurulacak.

Özellikle yaz aylarında sokak hayvanlarının susuz ve aç kalmaması için yapılan çalışma kapsamında Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından çelik taşıyıcılı 27 metrekare ve 3 metrekare boyutlarında iki tip barınak projesi hazırlandı.

Kartepe’de sokak hayvanlarının aç kalmasını önleyerek doğal yaşama destek amacıyla hayata geçirilecek proje ile doğal hayatta yaşayan ve aç kalan, yem bulmakta zorluk çeken sokak köpekleri ve diğer canlılar için ilçenin muhtelif yerlerinde yapılacak yemlik ve su kaplarının yer alacağı barınak projesi hayvan severler tarafından da takdir gördü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817