banner2779
banner2752
banner2750

KARTEPE’DE ŞÖLEN HAVASINDA KAPANIŞ TÖRENİ
 Kartepe Belediyesi 6. Yaz Okulları’nda 9 branşta, 21 eğitmen nezaretinde 16 tesiste 3 bine yakın Kartepeli minik 45 günlük eğitimlerini tamamladılar. Kartepeli öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz yaz spor okullarında bu yıl da yüzme, futbol, basketbol, voleybol, karate, güreş, hentbol, su kayağı ve halk oyunları branşlarında eğitim verildi. Kartepeli çocukların gelişimine katkı vermek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek amacıyla düzenlenen ücretsiz yaz spor okullarının kapanış töreni de Meşelik Parkı’nda şölen havasında gerçekleştirildi.

 

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yurt dışında olduğu olduğu için katılmadığı törende Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Zafer Arat, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erol Arutan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri, mahalle muhtarları, daire müdürleri, spor eğitimi alan öğrenciler ve aileleri hazır bulundu. Çocukların çeşitli aktivitelerle eğlenmesinin sağlandığı yaz spor okulu kapanış programı şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlenen miniklere dondurma da ikram edildi. Palyaçolar eşliğinde gönüllerince eğlenen minikler halat çekme, çuval ve yumurta taşıma yarışmalarında dereceye girip ödülleri almak için kıyasıya mücadele ettiler.

 

Okulların tatile girmesi ardından faaliyete geçen Kartepe Belediyesi Yaz Spor Okulları faaliyetlerinin ilçede yerleşmiş düzenli bir etkinlik olduğuna değinen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, “Her yıl spor okullarımızdan yüzlerce öğrencimiz faydalanmaktadır ve bu etkinlikler “Sosyal Belediyecilik” anlayışı içersinde yapılmaktadır. Önemli olan kişi temelli, kişi odaklı hizmettir. Bizler inanıyoruz ki çocuklara yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Dayanışmayı, bir arada centilmence mücadele edebilmeyi, kişisel yeteneklerimizi ve becerilerimizi, insan kalitemizi geliştirmeyi öğreniyoruz. Bu kursların düzenlenmesini sağlayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e en içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Çocukların Meşelik Parkı’nda oluşturduğu manzarayı görmekten mutlu olduğunu belirten Belediye Başkan Vekili Zafer Arat da, Kartepe Belediyesi olarak çocuklar için sağlanan spor ve eğitim imkanlarından bahsetti. Spor okulları ile miniklerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı verildiğini hatırlatan Arat, “Öncelikle yurt dışında olması nedeniyle sizlerin yanında olamadığı için üzülen Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in selamlarını iletmek istiyorum.  Her yıl artan bir ilgi gören bu kurslara katılan çocukları candan gönülden tebrik ediyorum. Ailelerin çocukları için arzu ettiği kişisel ve kültürel gelişimleri kazanması için bu kursları önemseyerek gönderen velilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımızdan anne ve babaları için kuvvetli bir alkış istiyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751