Kartepe'de Trafik Kazası: 12 Yaralı
Kazada yaralanan 12 kişi olay yerine çağrılan ambulanslarla Seka ve Kocaeli Devlet Hastaneleri'ne kaldırıldı. Yaralıların genel sağalık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. 

Kartepe İlçesi Uzuntarla ışıklar mevkisinde, Sinan Bektaş yönetimindeki 16 EK 731 plakalı otomobil iddiaya göre kırmızı ışıkta geçerek, dönüş yapmak isteyen Doğan Özcan Atakul yönetimindeki 34 A 4109 plakalı kapalı kasa kamyonete çarptı. 

Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 ve polise haber verdi. Kazada 16 otomobil sürücüsü Sinan Bektaş ile araçta bulunan Ali Bektaş, Ersin Bektaş, Medine Bektaş, Cangül Bektaş ve Elif Deniz Bektaş ile kamyonette bulunan Doğan Özcan Atakul, Gülin Atakul, Ebru Atakul, Burcu Atakul, Doğa Atakul ve Fatima Atakul çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Seka ve Kocaeli Devlet Hastaneleri'ne kaldırıldı. 

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve bir çoğunun ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildiği belirtildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817