Kartepe’de Üst Yapı Çalışmaları

Kartepe’de alt ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU ve Kartepe Belediyesi ekipleri İstasyon Mahallesi İstasyon Mahallesi Manolya Sokak’ta içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamladı. Belediye ekipleri üst yapı çalışmalarına başladı.

GÜZEL HAVALARI DEĞERLENDİRDİK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Balaban’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İstasyon Mahallesi Manolya Sokak’ta üst yapı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Belediye Başkanı Kocaman “Hemşehrilerimizin istek ve beklentilerine karşılık verecek düzenlemeleri hızla hayata geçiriyoruz. Güzel havaları en iyi şekilde değerlendirdik. Yaptığımız tespitlerde belirlediğimiz güzergahlardaki alt ve üst yapının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarımız ile sorunu noktalarımıza acil müdahale ediyoruz” ifadelerini kullandı.

     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817