banner2779
banner2752
banner2750

Kartepe’de yatırımlar hız kazandı
 Halka hizmet hedefiyle yola çıkan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlardan biri olan Köy Konağı projesi Avluburun’da hayata geçiriliyor. Avluburunluları; muhtarlık, sağlık ocağı, kütüphane, spor salonları, meslek edindirme kurslarının bir arada bulunacağı mekana kavuşturacak proje Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü nezaretinde gerçekleştiriliyor.


Mahalle statüsüne kavuşan köylerde de yaşam standardını iyileştirme çalışmalarını önemseyen Başkan Hüseyin Üzülmez’in 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlardan biri de Avluburun’da can buluyor. İlçe halkına hep daha iyisini ve güzelini sunma düşüncesiyle çalışmalarını yürüten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlardan biri olan Avluburun Köy Konağı uygulaması Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü nezaretinde ilerlemeye başladı.

Yaşam kalitesi yüksek ve içinde yaşamaktan zevk alınan bir kent olgusu oluşturma hedefindeki Başkan Üzülmez’in üzerinde titizlikle çalıştığı projelerden biri olan Avluburun Köy Konağı uygulaması, 4497 metrekarelik alanda inşaa edilecek. Köye geri dönüş projesi çalışmaları kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından da ilgi gören bu uygulama da yatırım programı çerçevesinde Kartepe’ye artı bir değer olarak görülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751