Kartepe’de yılın son düğünleri
 Yılın son düğünleri ile hayatlarını birleştiren Kartepelilerin mutluluğuna ortak olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, çiçeği burnunda çiftlere iki cihanda saadet diledi.

 

Halay çekti

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediyenin temizlik şirketi Aysis firmasında çalışan Ömer Aydınlı’nın Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki düğün cemiyetine katıldı. Fatih Mahallesi sakinlerinden emekli Nizamettin Aktop ile ev hanımı Emine Aktop çiftinin 3 çocuğundan zarif kızları Esen Aktop ile hayatını birleştiren Hacı Mustafa Mahallesi’nde oturan emekli Mahmut ve ev hanımı Nuriye Aydınlı çiftinin 4 çocuğundan yakışıklı evlatları Ömer Aydınlı ile birleştirdi. Kartepe Belediyesi çalışanlarının yalnız bırakmadığı Esen ile Ömer’in mutluluğuna ortak olan Başkan Karabalık, çiçeği burnunda çifti tebrik edip takısını taktı. Düğünde Başkan Karabalık, Kartepeli gençlerle birlikte halay çekti.

 

Balayı Akyazı Termal Tesisleri’nde

Maşukiye’de Turanlı Marketin sahibi Mehmet Turanlı’nın Demirsan Fabrikası çalışanı oğlu Raşit hayatını Kadıköy Mahallesi’nin zarif kızlarından Şeyma Nalbant ile birleştirdi. Soğuksu Mahallesi sakinlerinden Mehmet Turanlı ile ev hanımı Sevim Turanlı çiftinin 3 çocuğundan Raşit Turanlı, Kadıköy Mahallesi’nde oturan ve nakliyecilik yapan Tarık Nalbant ve ev hanımı Zinnet Nalbant’ın 3 çocuğundan zarif kızları Şeyma Nalbant’ın düğün cemiyetleri Uzunçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da gençlerin mutluluğuna ortak olup yeni evlileri ve ailelerini tebrik etti. Raşit ve Şeyma düğün ardından balayı için Akyazı Termal Tesisleri’ni tercih etti.

 

Uzuntarlıları buluşturan düğün

Kartepe Bağdat Mahallesi sakinlerinden inşaat ustası Mehmet Likos ile ev hanımı Güllü Likos çiftinin 5 çocuğundan sıvacılık yapan Ersin Likos hayatını, İbrikdere Mahallesi’nde oturan serbest meslek sahibi Naci Ayaz ile ev hanımı Ayşe Ayaz çiftinin 3 çocuğundan zarif kızları Sema Ayaz ile birleştirdi. Kartepe Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün cemiyetinde Ayaz ve Likos Ailelerinin dost ve akrabalarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu. Gençleri bu mutlu günlerinde Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da yalnız bırakmadı. Başkan Karabalık, yeni evlilere iki cihanda saadet dilerken ve aileleri tebrik etti.

 

Düğün 2014 yılında

Kartepe Belediye Zabıtası çalışanı İshak Turan’ın da yeğeni olan Burak Turan evlilik yolunda ilk adımı attı. Kartepe Çepni Mahallesi sakinlerinden emekli Ahmet Turan ile ev hanımı Nihal Turan çiftinin 2 çocuğundan Deva İlaç Fabrikası çalışanı Burak Turan, Serdar Mahallesi’nde oturan banka emeklisi Turan Tezcan ile ev hanımı Fatma Tazcan çiftinin 3 çocuğundan zarif kızları Gamze Tezcan ile Yenidoğan Mahallesi’ndeki Çağdaş Yaşam Kültür Merkezi’ndeki cemiyet ardından nişanlandı. Gençlerin nişan yüzüklerini Belediye Başkanı Şükrü Karabalık Allah tamamına erdirsin dilekleri eşliğinde taktı. Gençler 2014 yazında yapacakları düğüne tüm dostlarını şimdiden davet ettiler.

 

Yüzükleri başkanlar taktı

Bir nişan töreni de Acısu Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Ayşe Nusret Yıldız çiftinin çocukları Vural ile Ayşe Kemal Yıldız çiftinin zarif kızları Esra evlilik yolunda ilk adımı attı. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz gençlerin yüzüklerini taktı.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817