banner2779
banner2752
banner2750

KARTEPE’DE ZAFER KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU

  


200 YARIŞMACI KATILDI

Kartepe Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Zafer Kupası 2.Kartepe Bisiklet Tırmanma Yarışı büyük heyecan ve çekişmeye sahne oldu. 200 sporcunun katıldığı yarışmada 14 kategoride mücadele edildi. Dereceye girenlere törenle kupaları verildi.

18 KM’LİK PARKUR

Kartepe Belediyesi önünde bir araya gelen sporcuların startını Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz verdi. Heyecan içerisinde start alan sporcular 18 km’lik zorlu parkurda kıyasıya mücadele ettiler.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Zorlu parkur sonunda kupa töreni düzenlendi. Törende konuşan Türkiye Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Bozdemir “Kartepe Belediye Başkanımız Av.M.Mustafa Kocaman’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Zafer Kupası 2.Kartepe Bisiklet Tırmanma Yarışı zorlu ve heyecanlı yarışlar sonunda tamamlandı. İnşallah bu organizasyonlar devam eder. Dereceye girenleri tebrik ediyorum” dedi. 

200 YARIŞMACI KATILDI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Orhan Akyüz “Bugün adrenalin sporlarının merkezi olan Kartepemizde heyecan dolu bir yarış gerçekleştirdik. Burada mücadele eden sporcuları tebrik ediyorum. Buradaki yarışmaya 200 sporcu katıldı. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Dereceye giren sporcuları tebrik ediyorum” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından dereceye girenlere ödülleri verildi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751