KARTEPE’DEKİ BİNA TADİLATI TAKDİR GÖRÜYOR
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in bilgi evi ve KARMEK kurs merkezlerinin şartlarını iyileştirme sözü çerçevesinde gerçekleştirilen düzenlemelerden biri de Rahmiye Mahallesi’nde start aldı. Eski yapıları günümüz şartlarına uygun hale getirerek işlevlerini artırma hedefindeki Kartepe Belediyesi, Rahmiye Mahallesi’nde çocuklara İbni Sina Eğitim ve Sanat Merkezi, bayanlara KARMEK kurs merkezi ve ilçe halkına da Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet veren 2 katlı Rahmiye Sağlık Ocağı bina zemin katının da küçük çaplı cemiyetlerde kullanılması amacıyla başlatılan tadilat çalışmasının önümüzdeki ay tamamlanması hedefleniyor.

 

Ekipler binanın ısı yalıtımını sağlayacak dış cephesinde mantolama çalışması ile binayı estetik bir görünüme de kavuşturacak. Cemiyetler için de kullanılması düşünülen bina girişinde yapılacak sundurma yanında yağmur olukları ve söve çalışması ile binanın fiziki şartları iyileştirilecek. Toplumun geneline hizmet veren yapıların günümüz koşullarına uygun hale getirme çalışması kapsamında yürütülen düzenleme mahalle sakinleri tarafından da takdir topladı.

 

Rahmiye Velilerinden Üzülmez’e Teşekkür

Göreve geldiği günden beri çözüm odaklı çalışmalar içinde bulunan Belediye Başkanı Üzülmez’in Rahmiye Mahallesi’nde başlattığı tadilat çalışması için İbni Sina Eğitim ve Sanat Merkezi’nden faydalanan bilgi evi çocuklarının velileri de, başkana teşekkür ettiler. Veliler, “Belediyemizin mahallemizde açtığı bilgi evi sayesinde çocuklarımızın eğitimine destek sağlandı. Başkanımız sağolsun, mahallemizde hizmet veren bu sıcak eğitim yuvasının fiziki şartının iyileştirilmesi adına talebimizi haklı bulup çalışma başlattı. Çocuklarımızın daha iyi ve modern koşullarda eğitim almalarını sağladığı için Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e çok teşekkür ederiz” dediler.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817