banner2752
banner2750
banner2776

KARTEPE’DEN EĞİTİME TAM DESTEK

TBMM Milli Eğitim Komisyonu üyesi Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ve AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ilçe genelinde ilk, orta ve lise okul müdürleriyle istişare toplantısında buluştu.

Programda konuşan Başkan Kocaman “Eğitime, öğretime, gençlerimize verdiğimiz destek devam edecek. İstişare toplantısında bir araya gelmek istedik, her zaman sizlerin yanında olacağız. Salgın hastalığın seyrini alınacak tedbirleri, okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını konuşmak için bir araya geldik” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Mehmet Akif Yılmaz ise “Konu eğitim olunca akan sular durur. Elimizde ki tüm imkanlarla sizlerin yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir en iyi şekilde eğitilmeleri için herşeyimizi seferber ederiz. Pandemiden tüm dünya etkilendiği gibi ülkemizde etkilendi. Özellikle eğitim alanında çocuklarımıza uzaktan eğitim verilebildi. Bu yeni süreçte tedbirlere titizlikle uyarak inşallah bu dönemi geride bırakacağız” açıklamasında bulundu.

Kartepe Antik Köfte’de gerçekleşen toplantıda okul müdürleri kendi görüş ve fikirlerini iletme imkanı bulurken, eğitim ve gençlerle ilgili yapılması gerekenler için destek sözü aldılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680