KARTEPELİ AK KADINLAR’DAN DOĞAN’A ZİYARET
 AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra Alemdar ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan “biz parti çalışmalarımızda ve alınan başarılarda bayanlarımızın en önemli faktör olduğunu ve en ağır yükü onların taşıdığını biliyoruz. Partimiz adına ve halkımız adına özellikle Ak Partili kadınlara çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kadınların hayatımızdaki yeri ve önemini de vurgulayan Doğan “bütün kadınlar, anadır, bacıdır, kız kardeştir ama siyaset içerisindeki hanımların yeri çok daha farklıdır.  Biz, Ak Parti olarak bu kadar güçlü ve samimi işler yapıyorsak bunun asıl mimarları sizlersiniz” şeklinde konuştu.  

Başkan Doğan, bayanları,  Karatepe’de yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik de etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817