Kartepeli çocukların bayram sevinci
 Kartepeli ihtiyaç sahibi çocuklar ramazan bayramı öncesi hoşgörü ve sevgi ile giydirildi. Kartepe Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları ile yaptığı iş birliği çerçevesinde 120 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuk Özdilek Alışveriş Merkezi’nde tepeden tırnağa giydirildi.

Yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocukların bayrama mutlu girmesi ve bir nebze olsun bu özelliklerini unutmalarını sağlamak amacıyla Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatı ile Kartepe Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları ile iş birliğinde bir çalışma yaptı. İlçe genelinde belirlenen120 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuk Özdilek Alışveriş Merkezi’nde gönüllerince giydirildi.

Herkesin ve her kesimin başkanı olmak adına başarılı hizmetlere imza atan ve hayata geçirdiği sosyal belediyecilik örnekleri ile gönüllerde taht kuran Belediye Başkanı Üzülmez, bayram öncesi örnek bir uygulama yaptı. Ramazan ayı boyunca kimsesiz vatandaşlara kucak açan, erzak ve sıcak yemek ihtiyaçlarını karşılatan Başkan Üzülmez, yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklara da yardım elini uzattı.


Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Görevde bulunduğumuz 4 ay sonunda belediyemizin asli hizmetleri yanında sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya çalıştık. Sosyal İşler Müdürlüğümüz ce belirlenen 120 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğumuzu da bayram öncesi dilediğince giydirdik.  Bayram öncesi çocuklarımızın yüzünde tebessüm kaynağı olabilmek bile bizlere yetti” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817