Kartepeli Güreşçiler Şampiyon Oldu
 Kartepe Belediyesi Gençler Birliği Spor Kulübü güreşçileri, Çayırova’da düzenlenen şampiyon güreşçileri anma turnuvasında şampiyon oldular.

 Salon sporunun farklı dallarında sergiledikleri mücadelelerle ilçemizi başarıyla temsil eden Kartepe Belediyesi Gençler Birliği Spor Kulübü sporcuları güreş branşında katıldıkları son turnuvadan da şampiyonlukla döndü.

 Çayırova Belediyesi ile Çayırova Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen 11-13 yaş arası Şampiyonları Anma Turnuvası 135 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Turnuvaya aralarında Kartepe Belediyesi Gençler Birliği Spor Kulübü’nün de yer aldığı 8 kulüp katıldı.

 Çayırova Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvada birinciliği Kartepe Belediyesi Gençler Birliği Spor Kulübü elde ederken Yalova Gençlik Hizmetleri ikinci ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü de üçüncü oldu. Çayırova Belediyesi ve Gençlik İlçe Müdürlüğü ile Güreş İl Temsilcileri tarafından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi.

 Turnuvada 26 kiloda Ümit Can Üçüncü ikinci, 29 kiloda Mansur Aydede ikinci, 47 kiloda Kadir Aydede birinci ve 53 kiloda İsmail Çınar birinci oldu. Elde ettiği başarılarla ilçenin gururu olan güreşçileri tebrik eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Salon sporunda her geçen gün yeni başarılar elde ederek ilçemizin gururu olan sporcularımızı ve teknik ekibini kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817