banner2779
banner2752
banner2750

KARTEPELİ HANIMLARA YENİ KURS BİNASI

Kartepe Belediyesi, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerlerde mülkiyeti belediyeye geçen taşınmazları halkın yararına ve kullanıma uygun şekilde değerlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Nusretiye Mahallesi’nde atıl durumda duran yapıda yapılan tadilat çalışmaları ardından KARMEK kursiyerleri için yeni bir kurs merkezi haline dönüştürüldü. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı inşaat ekipleri binada başlattığı tadilat çalışmalarında son aşamaya geldi. Ekipler binanın iç tadilatları çerçevesinde parke ve boya işlerini de tamamladı.

 

Çözüm odaklı çalışmaları ile dikkat çeken Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bayan hemşerilerine yönelik sağladığı hizmet sağanağı çerçevesinde yeni atılımları da takdir görüyor. Başkan Üzülmez, mülkiyeti belediyeye geçen taşınmazların daha kapsamlı ve işlevsel hale dönüştürülerek ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 

KARMEK kursiyerlerinin her geçen gün daha iyi şartlar ve ekipmanlarla buluşturmak adına çalışmalar devam ederken, Nusretiyeli kursiyerler de yeni binalarına kavuşacakları günü sabırsızlıkla bekliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751