KARTEPELİ KADINLAR, SPOR MERKEZİNDEN ÇOK MEMNUN
 “Yaşam için spor” ve “Sağlık için spor” sloganıyla Kartepeli kadınlara yönelik yatırımları önemseyen Kartepe Belediyesi, 2016 yılında 9 kadın spor merkezini daha hizmete açmayı planlıyor. Kartepeli kadınlara yönelik hizmetleri arasında büyük ilgi gören Kadın Spor Merkezleri sayısını her geçen gün artıran Başkan Üzülmez, fırsat buldukça mahalle ziyaretlerinde belediye yatırımlarının işlevselliğini de yerinde gözlemliyor.

Ataevler Mahallesi’nde açılan salonda spor yapan Kartepeli kadınları ziyaret eden Başkan Üzülmez, uzman eğitmenler nezaretinde merkezi kullanan hemşehrileriyle sohbet etti. Spor aktivitelerinden hafta içi ücretsiz faydalanan kadınlar, merkezlerde koşu bandı, eliptik bisiklet, kondisyon bisikleti, ağırlık istasyonu, dambıl, ve ağırlık setleriyle spor yapabilmenin mutluluğunu ve farkındalığını yaşamaktan çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Kadın Spor Merkezlerine kayıt yaptıran kadınlar, plates ve step-aerobik derslerine de katılarak spor yapıp sağlıklı kalmaya çalışıyorlar. Yer minderleri ile pilates topları ve lastikleri ile de form tutan Kartepelilerden Zahide Karaçorlu, spor merkezi sayesinde bel ve dizindeki ağrıların geçtiğini ifade etti.

Ruhsal ve bedensel sağlığımıza katkı sağlıyor

Sunulan hizmet için başkana bizzat teşekkür etme imkanı bulmaktan mutlu olduğunu belirten Karaçorlu, “Belediye olarak bizlere sunduğunuz bu hizmet için teşekkür ederim. Evde otururken canım sıkılıyordu. Spor merkezi sayesinde hem sosyalleşme hem de spor yapma imkanı buldum. Spora geldikten sonra vücudumdaki ağrılar geçti çok mutluyum” dedi.

Başkan Üzülmez de, “Fazla söze gerek buradaki ilgi ve yoğunluk ne kadar doğru bir iş yaptığımızın ispatıdır. İlçemizdeki kadınların memnuniyeti ve duaları bize yetiyor. Sağlık için spor için bu hizmeti almak için bu merkezlere gelen hemşehrilerimizi görmek bizi mutlu etti. Merkezler sayesinde sosyalleşme imkanı bulan kadınlarımız spor yaparak sağlıklı kalma imkanına da kavuşuyor. Her mahallede açmayı planladığımız spor merkezleri şimdiden ilçemize kadınlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817