Kartepeli Minikler Geleceğe Nefes Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan "Geleceğe Nefes" seferberliği çerçevesinde Kartepe Belediyesi, Kartepe TEMA Vakfı Temsilciliği yetkilileri ve Kartepeli minikler Doğantepe Orman Bölgesinde fidan diktiler.   

600 ÖĞRENCİ FİDAN DİKTİ

Kartepeli miniklerin çevreleri hakkında farkındalıklarını arttırmaya yönelik çalışmalar yapan Kartepe Belediyesi Çevre Yüksek Mühendisi ve TEMA Vakfı Kartepe İlçe Sorumlusu Gökçen Gönülay “Belediye Başkanımız Av.M.Mustafa Kocaman ve Tema Vakfı’ndan aldığımız destekle toprakla, doğayla iç içe bir nesil yetiştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Tarım ve Orman Bakanlığının başlattığı “Geleceğe Nefes Ol” Kampanyasına biz de Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı Derbent Ana Okulu, Eşref Uslu İlk Okulu, Gazi İlk Okulu, Şirinsulhiye İlk Okulu, Leyla Sarıgül İlk Okulu, Karatepe İlk Okulu ve Özel Kale Orta Okullarından 600’den fazla öğretmen ve öğrenciyle destek verdik. Böylece ağacı seven ve koruyan, çevrelerinin farkında olan bireyler yetiştirmek ana hedefimizdir” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817