banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kartepeli muhtardan karla mücadele teşekkürü
Kartepe İlçesi’nin yoğun kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için 24 saat aralıksız başarılı bir çalışma ortaya koyan Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekip bu konudaki sınavı başarılı bir şekilde geçirdi. Kartepe Belediyesi ekipleri olası kar yağışı haberleri karşısında hazırlıklarını tamamlayarak görev beklemeye başladı. Önceki gün etkili olan yağışlarla birlikte sahaya inen karla mücadele ekipleri ana arter yolların açık tutulması ve halkın kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için 25 kişilik ekibi ve 2 kar küreme ve tuzlama aracı, 6 JCB kepçe, 2 greyder, 2 loder ile görev yaptı. Gece de etkili olan yağışta görev yapan Kartepe Belediyesi ekiplerinin başarılı performansı sonrası sabah yola çıkan vatandaşlar tüm yolların açık olması nedeniyle ulaşımda sıkıntı yaşamadı.

 

Kar mücadelesinden başarıyla çıkan ekip halktan gelen talepleri de kısa sürede karşılayarak vatandaşlarında takdirini topladı. Kartepe’ye bağlı Nusretiye Köy Muhtarı Yaşar Yıldız da karla mücadele konusunda belediye ekiplerinin çalışmasından memnun olanlardan. Yıldız, “Köy halkı sabah karla uyandığında çok mutlu oldu. Kışın güzelliği olan kar yağışının günlük hayatı olumsuz etkilememiş olması ise çok daha güzeldi. Geceden itibaren görev yaptığını öğrendiğimiz Kartepe Belediyesi ekipleri köyümüzün tüm yollarını açık tutarak halkımızın sıkıntı yaşamamsını başarı ile sağladığını gördük. Başta Belediye Başkanımız Şükrü Karabalık olmak üzere çalışma yapan ekipteki tüm personeline köy halkım adına teşekkür ederim” dedi.

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, karla mücadele konusunda başarılı bir performans sergileyen ekibine teşekkür ederken, “Kış aylarında en önemli hizmet kar yağışından halkın olumsuz etkilenmemesidir. Ekiplerimiz de meteorolojiden aldığı bilgiler ışığında görev yaptı. Kar yağışının etkisi altında kalan ilçemizde, karla mücadele konusunda ekibimiz, takım anlayışı içinde çok önemli bir görev üstlenerek başarılı bir çalışma ortaya koydu. İlçemizin her bölgesinde ulaşım konusunda sıkıntı yaşanmadı. Bu takım çalışması sırasında bütün arkadaşlarımız çok güzel bir görev yaparak üstün bir performans ortaya koydu. Vatandaşlarımızın soğuk ve yağışlı havadan olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarımız 24 saat süre ile devam edecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826