banner2779
banner2752
banner2750

KARTEPELİ MUHTARLARA, MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ ANLATILDI
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen tanışma yemeğinde Kartepe ilçesi muhtarlarıyla Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkan Ali Bilgi, Muhtarlıklar Şube Müdürü Ufuk Atabay bir araya geldi. Kartepe Sukay Park’ta düzenlenen tanışma yemeğinde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz da hazır bulundu.

 

KARTEPELİ 32 MUHTAR KATILDI

Kartepe ilçesinde görev yapan 32 muhtarın katıldığı tanışma yemeğinde Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Başkan Karaosmanoğlu’nun selamlarını ileterek konuşmasına başladı. “Muhtarlarımız devletimizin yapısı içerisindeki en küçük yapı taşıdır” diyen Genel Sekreter Yardımcısı Aydınlık, 4 ay önce Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı kurulduğunu ifade etti. Kapısının randevusuz bir şekilde muhtarlara açık olduğunu belirten Genel Sekreter Yardımcısı Aydınlık, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı ve yapmayı planladığı hizmetleri istişare etmek için muhtarlarla toplantılar düzenlendiğini dile getirdi.

 

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Muhtarlık Bilgi Sistemi’nin hazırlanma aşamasında olduğu belirten Genel Sekreter Yardımcısı Aydınlık, muhtarların taleplerini, dilekçelerini girebileceği web tabanlı bir program geliştirdiklerini, kısa bir süre sonra muhtarlara şifreleri dağıtılarak eğitim verileceğini ve sistemin kullanılacağını ifade etti.

 

‘’SİNERJİ OLUŞTURACAĞIZ’’

Kartepe muhtarlarıyla tek tek tanışan Genel Sekreter Yardımcısı Aydınlık, mahallelere ziyarete gideceğini, muhtarların talep ve isteklerini yerinde izleyeceğini belirtti. Genel Sekreter Yardımcısı Aydınlık, Kocaeli’ndeki 472 muhtarla bu tür toplantılarla yan yana gelerek bir sinerji oluşturacaklarını belirtti. Karşılıklı konuların istişare edilmesi şeklinde geçen gecenin sonunda toplu fotoğraf çekiminin ardından toplantı sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751