banner2779
banner2752
banner2750

KARTEPELİ MUHTARLARDAN BAŞKAN ÜZÜLMEZ'E TAM DESTEK
 Kartepeli Muhtarlar ile Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez arasında sorunlar olduğu iddiası haberleri üzerine Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker bir açıklamada bulundu.

Türker açıklamasında şunları ifade etti; 

“Ben Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı olarak, muhtarlarımızın Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e günün her saatinde ulaşabildiğini biliyorum. Çok yoğun gündemi bile olsa başkanımız biz muhtarların talepleri ile ilgilenmiştir. Bu güne kadar herhangi bir acil durumda  bizzat kendim defalarca  başkanımızla görüşmüşümdür.

BAŞKANIMIZ MUHTARLARIN SORUNLARIYLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Mahallelerimize özel önem veren Başkanımız , her hafta düzenli olarak mahallere giderek vatandaşların temsilcisi olan biz muhtarların sorunlarını bizzat dinliyor ve sorunlara tüm ekibi ile yerinde çözüm arıyor. Bu tip bir uygulama Kartepe’de il kez yapıldı ve gayet memnuniyet verici sonuçlar elde edildi.

BİZ MUHTARLAR İÇİN BİRİM KURULDU 

Üstüne üstlük bu dönem  Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in talimatı ile Kartepe’de , hatta Kocaeli’nde bir ilk yapılarak muhtarların talepleri ile ilgilenilmesi için Kartepe Belediyesi bünyesinde hizmet veren bir Muhtarlar Masası Koordinatörlüğü kurulmuş ve bu birimin başına Şemistan Subaş’ı getirilerek hizmet verilmeye başlanmıştır.

Hizmet veren kişiler olarak gerek yerel yönetimler gerek ise biz mahalle muhtarları zaman zaman yoğun iş temposu ile karşı karşıya kalıyoruz. Ama vatandaşlarımızın her türlü talebi ile ilgileniyoruz . Bu konuda da başkanımız Hüseyin Üzülmez’e desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

TÜM MUHTARLAR BAŞKANIMIZ İLE UYUM İÇERİSİNDE

Özellikle basınımızda çıkan bir takım iddialar bizleri son derece rahatsız etmiştir. Biz muhtarlar olarak Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez ile son derece iyi bir koordinasyon içerisinde hizmet vermekteyiz.

Bu çıkan haberlerin maksatlı yapıldığı düşünüyoruz.  Hizmet eden insanların zaman zaman iş yoğunluğu ile bir takım değerlendirmeler yapmasından doğal bir şey olamaz. Rutin bir toplantıda konuşulan konularda yapılan değerlendirmelerden bu tip anlamlar çıkartmak, meselelere kötü niyetli bakmaktan başka bir şey değildir.

BAŞKANIMIZLA HİZMETE DEVAM

Bu doğrultuda Başkanımız Hüseyin Üzülmez başta olmak üzere tüm Kartepe  Belediyesi Personeli  ve Mahalle Muhtarlarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için görevimizin başında olduğumuzu belirtir, Kartepe kamuoyuna önemle bildiririz.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751