banner2779
banner2752
banner2750

Kartepeli Muhtarlardan Teşekkür Ziyareti

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Kartepeli muhtarları makamında ağırladı. Büyükşehir tarafından yapılan çalışmalar için Genel Sekreter Gündoğdu’ya teşekkür eden muhtarlar, görüş alışverişinde de bulundular.

 

TÜRKER, SOYYİĞİT VE KÜÇÜK ZİYARET ETTİ

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Cepni Mahalle Muhtarı Hüseyin Türker, Acısu Mahalle Muhtarı Yakup Soyyiğit ve FSM Mahalle Muhtarı Alaattin Küçük tarafından gerçekleştirilen ziyarette Genel Sekreter Gündoğdu, muhtarlık makamının vatandaşlar ve kamu yetkilileri arasında bir köprü vazifesi gördüğünü belirtti.

 

“EKİPLERİMİZ YOĞUN MESAİ HARCIYOR”

Kartepe’nin Kocaeli’nin önemli ilçelerinden biri olduğunu vurgulayan Genel Sekreter Gündoğdu, “Kocaelimizin her köşesine ayırt etmek sizin hizmet götürmeye çalışıyor. Ekiplerimiz her daim sahada. Yoğun bir şekilde çalışıyor. Pandemi döneminde olmamıza rağmen kent halkının ihtiyaçlarını gidermek için durmadan çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

TELEFERİK PRESTİJ KAZANDIRACAK

Sumotaş ve Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı olan Hüseyin Türker ise başta Başkan Tahir Büyükakın olmak üzere tüm Büyükşehir ekibine çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Kartepe ilçesine yapılacak olan teleferiğin ilçeye büyük prestij kazandıracağını vurgulayan Türker, “Kartepemizde güzel hizmetlerin yapılamaya devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751