Kartepeli Öğrenciler Satranç Turnuvası’nda Buluştu
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kartepe İlçesi’nde Kartepe Belediyesi, Kartepe Kent Konseyi ile Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü organizesi ile Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde 15 okuldan 204 öğrencinin 4 kategoride mücadele ettiği satranç turnuvasında ilk üçe giren öğrenciler kupalarını protokolün elinden aldı. İsviçre sistemi ile 7 tur üzerinden 20 dakikalık karşılaşmalarla minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde düzenlenen turnuvayı Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe Kent Konseyi Başkanı Av. Hülya San Şener, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüseyin Bülbül ve Mehmet Filiz, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kayabaş, Satranç İl Temsilcisi Halil İbrahim Berzah da ilgi ile takip etti.

 

Turnuva gözlemcisi Kemalettin Ayan, başhakem Mustafa Gezici ve halem Faruk Akman nezaretinde 204 sporcu kupa ve madalya için kıyasıya mücadele ettiği turnuva protokol konuşmaları ardından start aldı. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, öğrencilere başarı dilediği turnuvada sembolik bir maç da yaparken gördüğü ilgi nedeniyle bu turnuvayı tekrarlamayı düşündüklerini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Ödül törenine katılan Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar da, kazanmak kadar bu turnuvada yer almanın önemine değindiği konuşmasında her zaman spora destek olan ve sporcunun yanında olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve turnuvaya destek veren Kartepe Kent Konseyine teşekkür etti. Turnuva sonunda tüm sporculara satranç takımı hediye edildi.

 

Müsabakalar sonunda minikler kategorisinde Eren Akbaş,Yusuf Emir Gür, Ayça Nur Selim, Emre Yaman, Emre Utku Genç, Kıvanç Ege Dinç, Muhammet Enes, Ateş Tülümen, Zuhal Özateş ve Burak Alkın Kaya’ya kupa ve madalyalarını Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar verdi. Küçükler kategorisinde; Selman Gür, Furkan Bozkurt, Ahmet Yelboğa, Gökhan Baktemur, Ahmet Emir Engin, Yusuf Demir, Kaan Pestil, Alper Engin, Levent Meriç Keskin ve Arda Uzunoğlu’na kupa ve madalyalarını Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül verdi. Yıldızlar kategorisinde Deniz Yerli, Onur Kılıç, İdris Kara, Recep Emre Tanrıverdi, Melih Yılmaz, Mert Güneş, Metehan Güneş, Tolga Baştürk, Furkan Korkmaz ve Enes Furkan Gümüştekin’e kupa ve madalyalarını Kent Konseyi Başkanı Av. Hülya San Şener verdi. Gençler Kategorisinde Onur Deniz Sosal, Oğuzhan İpşiroğlu, Furkan Işıklı, İlhan Gültekin, Alişan Özmen, Muhammet Ali Yılmazer, Ebubekir Sufuyan Turgut, Enes Satır, Ömer Faruk Tunç ve Samet Tan’a kupa ve madalyalarını Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817