banner2779
banner2752
banner2750

KARTEPELİLER, 2 YENİ KADIN SPOR MERKEZİNE DAHA KAVUŞTU
 “Yaşam için spor” ve “Sağlık için spor” sloganıyla Kartepeli kadınlara yönelik yatırımları da ihmal etmeyen Kartepe Belediyesi, ilçe genelinde 8 farklı mahallede kadın spor merkezini hizmete açtı. Sadece bayanlara özel hizmet veren spor merkezlerinde BESYO mezunu uzman eğitmenler nezaretinde Kartepeli kadınlar spor aktivitelerinden haftanın beş günü (Pazar ve pazartesi hariç) saat 10.00 ile 18.00 arasında ücretsiz faydalanıyorlar. Merkezlerde koşu bandı, eliptik bisiklet, kondisyon bisikleti, ağırlık istasyonu, dambıl, ve ağırlık setleriyle spor yapabilirken yer minderleri ile pilates topları ve lastikleri ile de form tutuyorlar. Merkezlere kayıt yaptıran kadınlar, plates ve step-aerobik derslerine katılarak spor yapıp sağlıklı kalmaya çalışıyorlar.

İki Mahallede İki Ayrı Açılış

Ertuğrul Gazi ve Köseköy Mahallesi sakini kadınlarda öneki gün Kadın Spor ve Yaşam Merkezlerine kavuştular. Başkan Üzülmez’in ev sahipliğinde Cuma günü gerçekleştirilen açılışlarda Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı yöneticileri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve mahallenin kadınları hazır bulundular.

Açılışlarda gerçekleştirilen konuşmalarda Kadın Spor ve Yaşam Merkezi eğitmenleri, “Kadın Spor ve Yaşam Merkezlerimiz her yaş grubuna her gelir seviyesinden bayana spor yapma alışkanlığı kazandırmaktadır. Bayanlarımızın bedensel ve zihinsel güçlerini arttırmak için hizmet veren bu merkezlere her geçen gün yenilerini ekleyen Belediye Başkanım Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ederiz” dedi. Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı Yücel Turak da, mahallesine sunduğu hizmetler için Başkan Üzülmez’e teşekkür etti.

8. Kadın Spor Merkezi Hizmete Sunuldu

Kartepe’nin her geçen gün kendisine ve ülkesine bir şeyler kattığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar da, toplumların daha güçlü ve sağlam yapıya kavuşması için kadınlarında toplum hayatın katılarak aktif olarak yer alması gerektiğine dikkat çekti. Bu yönde devletin ve yerel yönetimlerin desteklerini çok önemsediğini ifade eden Çintımar, “Bizlerde üzerimize düşen ne katkı varsa o katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Bu katkı ve destekler ile yapılanlar için tüm hanım kardeşlerim ve ablalarım adına sayın başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

Var oluş sebebi olan kadınların yaşam standartlarını iyileştirmek için her mahallede butik Kadın Spor ve Yaşam Merkezi konseptinde hayata geçirilen merkezlerin açılışında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’ye değer katmaya çalıştıklarını kaydetti. Asli belediyecilik görevleri dışında sosyal ve kültürel belediyeciliğin gereklerini de yerine getirdiklerini belirten Başkan Üzülmez, “Bu gururu da her gün yapılan yeni açılışlarla ilçe halkımızla paylaşmaktayız” dedi.

Hedef Her Mahalleye 1 Salon

Devletin imkanlarını ilçe halkının faydalanacağı şekilde paylaştığını belirten Başkan Üzülmez, “Mahalle Konakları, Kadın Spor ve Yaşam Merkezleri, çocuklara karne hediyesi bisikletler ve aquaparklar, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek yardımları ve Alo Evlat Hattı Projemiz gibi hizmetlerle arkamızda hoş sada bırakmak için çalışan kadrolarız” dedi.

Açtıkları ve açacakları tesisleri her mahalleye yaydıklarını belirten Başkan Üzülmez, “Bu hizmetlerden faydalanacak hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” diyerek katılımcılarla birlikte merkezlerin açılışlarını gerçekleştirdi. Başkan Üzülmez ve protokol tesisleri gezerek kadınların memnuniyetlerini ilk ağızdan dinledi. Kadın Spor Merkezi üyeleri adına eğitmenler Başkan Üzülmez’e teşekkür hediyesi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751