Kartepeliler, Karataş’ı dinledi
 Kartepe Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Mustafa Karataş, Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında “Hz. Muhammed (s.a.v.) ve Ehl-i Beyt Sevgisi” konusunda konferans verdi. Gönül dostlarının büyük beğeni ile takip ettiği ve dinlediği Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın Kartepe’deki konferansına ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve eşi Nurten Karabalık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen konferansta, Kartepe İlçe Müftüsü İsmail Gülşen, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, belediye başkan yardımcıları, il genel ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve Kartepeliler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yerlerini aldılar.

 

Manevi duygulara hitap eden televizyon programları ile gönüllerde taht kuran İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Karataş sohbetinde Peygamber Efendimizin hayatından kesitler sunarken ailelerden kendi yaşantılarına bunları uyarlamalarını tavsiye etti. Salondaki dinleyicilere nasihat eden Karataş, “Tüm İslam alemi olarak Peygamber Efendimizin (s.a.v.) aile hayatını örnek almalı, eşimize ve çocuklarımıza değer vermenin gerekliliğini unutmamalıyız” dedi.

 

Konferans sonunda Prof. Dr. Karataş’a Eşme’de yetişen ayvalardan ikram edildi. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da konuşmacıya teşekkür çiçeği verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817