banner2779
banner2752
banner2750

Kartepelilerden Başkan Büyükakın’a Pankartlı Teşekkür

 

 

Kent içi ulaşıma neşter vuran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe yoluna alternatif güzergah olan Salim Dervişoğlu Caddesi’ni çift şeritli modern bir görünüme kavuşturdu. Bölgenin ulaşımına nefes aldıran projeden duydukları memnuniyeti Kartepe ilçesi sakinleri Başkan Büyükakın’a hazırladıkları pankart ile gösterdi.

 

3 İLÇEYİ BİRBİRİNE BAĞLIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Salim Dervişoğlu Caddesi’ni yeniledi. D – 100 karayoluna alternatif olarak hizmet veren Salim Dervişoğlu Caddesi, çift şeritli modern bir yol haline getirildi. 2 etap halinde inşa edilen Salim Dervişoğlu Caddesi, İzmit, Kartepe ve Başiskele ilçesini birbirine bağlıyor.

 

2 ÇARPI 2 DUBLE YOL

Salim Dervişoğlu Caddesi duble yolu 2 çarpı 2 şeritli hale getirildi. Sekapark girişi ile 42 Evler arasında kalan kısımda yolun genişliği 17 metre’ye, 42 Evler mevki ile Köseköy Çuhane Caddesi’ne kadar olan kısımdaki yolun genişliği ise 20 metreye çıkarıldı. İzmit şehir merkezinden geçen D-100 Karayolu’ndaki yükü hafifleten, İzmit’teki ulaşım ağını rahatlatan Salim Dervişoğlu Caddesi, vatandaşların büyük beğenisini topladı.

 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Salim Dervişoğlu Caddesini çift şeritli modern bir görünüme kavuşturan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a vatandaşlardan teşekkür geldi. Kartepeliler Başkan Büyükakın’a teşekkürlerini yola astıkları pankart ile gösterdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751