KARTEPE’NİN EN GÜZEL FOTOĞRAFLARI BELİRLENDİ

Bu yıl ikinci kez düzenlenen Kartepe Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda İbrahim Zaman, Reha Bilir, Gökhan Bulut, Beyhan Özdemir, Haluk Uygur, Sema Özevin, Salih Nurettin Çevik ve TFSF temsilcisi Serdar Akyay’dan oluşan seçici kurul 156 katılımcının 981 fotoğrafı arasından ilçenin tanıtımına katkı verecek en güzel görselleri seçtiler.

İstanbul, Sakarya, Tekirdağ, Bursa, Kocaeli illerinden katılan katılımcıların eserleri arasından Sami Uçan’ın eserini birinciliğe, Ali Haydar Ceylan’ın eserini ikinciliğe, Özgür Merey’in eserini de üçüncülüğe layık gördü. Yarışmada Sami Uçan, Murat İbranoğlu ve Hatice Ekiz’in eserleri de mansiyon ödülü ile ödüllendirildi. Katılımcılardan İsa Cıda’nın eseri Kartepe Belediyesi özel ödülü ve Kayhan Güç’ün eseri de jüri özel ödülü ile ödüllendirildi.

Yarışmada 33 eser sergilemeye layık görülürken eser sahipleri ise; Sami Uçan, İ.Cengiz Girit, Ekrem Aydın, Arzu İbranoğlu, Leyla Emektar, Muharrem Bucan, İsa Cıda, İsmail Okur, Gürsel Egemen Ergin, Mehmet Çevik, Hikmet Yavuz, Ahmet Turan Kural, Berna Yıldırım, Cem Elbir, Erol Ayyıldız, Sonay Ayyıldız, Arif Tanju Korkmaz, Gökhan Alpdoğan, Ali Haydar Ceylan, Sabri Altın, Ali Fuat Altın ve Çağrı Selek.

Birincilik ödülü 5 bin TL, ikincilik ödülü 3 bin TL, üçüncülük ödülü 2 bin TL, Kartepe Belediyesi Özel Ödülü Bin TL, mansiyon 500 TL ve jüri özel ödülü de 750 TL ve sergilemeler 100 TL ile ödüllendirildi. Düzenlenecek bir törenle yarışmada dereceye giren eser sahiplerine ödülleri verilirken görsellerde halkın beğenisine sunulacak. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yarışmaya katılan tüm eser sahiplerine ve seçici kurulda yer alan jüri üyelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817