KARTEPE’NİN GÜZELLİKLERİ A HABER’DE
 Ülkemizin eşsiz güzelliklerine sahip farklı yörelerinden yaptığı çekimlerle tanıtım faaliyetlerinde bulunan Atv’nin haber kanalı A Haber Seyahatname program ekibinin bu seferki durağı Kartepe ilçesi oldu. Yurt Haberler Müdürü Kerim Ulak’ın sunuculuğunu ve yapımcılığını yaptığı Seyahatname ekibi haftasonu Kartepe’nin de eşsiz güzelliklerini kayıt altına aldı.

 

Kartepe’nin turizm alanındaki gelişimini ve doğal güzelliklerini a haber ekranları aracılığıyla tanıtmak için ilçenin dört bir köşesinde çekimler yapan Seyahatname program ekibine il dışında olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez adına yardımcısı Murat Sabri Çakır, Basın Yayın Müdürü Deniz Dalgıç ve A Haber Kocaeli Temsilcisi Hakan Süer eşlik etti. Özellikle kış turizmi konusunda çekim merkezi olan Kartepe’nin dört mevsiminden kesitleri sunma gayretinde bulunan A Haber ekibi güne Ketenciler Ekoköy’de organik kahvaltı ile başladı. Kartepe Sukay Park Tesisleri’nde adrenalin yüklü spor branşını tanıttı, Serinlik dağ köyünde taze çay, kestane kebap ve kemençe eşliğinde köydeki uzun yaşamın sırlarını dinledi.

Seyahatname Kartepe’ye Hayran Kaldı

Kartepenin farklı renklerini keşfeden a haber ekibi adrenalin yüklü sportif faaliyetlerin yanı sıra Alabalık Vadisi başta olmak üzere günü birlik turizmin ve ilçenin doğal güzellikleri ekranlarına taşıdı. A Haber ekibini Kartepe’de ağırlamaktan mutluk duyduklarını belirten Başkan Yardımcısı Çakır, “Yerli ve yabancı herkesi, dört mevsimin bir arada yaşandığı, sahip olduğu değerler ve eşsiz doğal yapısı ile çekim merkezi olan Kartepe’de bu güzellikleri yerinde görmeleri için bekliyoruz. Bu vesile ile ilçemize konuk olan ve ilçemizin güzelliklerini kendi perspektiflerinden, A Haber ekranları aracılığıyla tüm dünyaya tanıtacak olan A Haber yetkilileri Kerim Bey ve ekibine başkanım adına teşekkür ediyorum. Kocaeli’ye ayrılan bölümün yüzde 70’nin Kartepe’de tamamlanmış olması ayrı bir mutluluk kaynağı oldu” dedi.

 

A Haber Seyahatname programı Kerim Ulak’ın sunumuyla her cumartesi saat 16.10’da A Haber ekranlarında. Program Kartepe çekimlerinin ise 2 hafta sonra yayınlanması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817