KARTEPE’NİN OYUN ALANLARI BAKIMDAN GEÇİRİLİYOR
 Kartepe Belediyesi okulların tatil olması ile birlikte çocukların en çok vakit geçirdiği alanlardaki bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Kartepeli çocukların oyun alanlarını günümüz koşullarına uygun hale getirmek adına yürütülen çalışmalar ilçe genelinde sürüyor.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı kaynak ekipleri oyun alanları bakımları çerçevesinde Suadiye Mahallesi Kestanelik ve Ertuğrul Gazi Mahallesi Futbol Sahası’nda kale direği yapımı ve basketbol potası tamiratı ile boyama işini yaptı.

 

Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in “Geleceğin teminatı ve yarının Türkiyesini yönetecek olan çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetişmesinden hepimiz sorumluyuz” bilinciyle ve bu hassasiyetle görev yaptıklarını belirten Park ve Bahçeler Müdürü Zuhal Ayhan, çocukların park ve oyun alanlarına yönelik bakım çalışmalarının ilçe genelinde sürdüğünü belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817