Kartepe’nin parkları revize ediliyor

Yaklaşan kış öncesi Kartepe’nin parklarını kapsayan revizyon çalışması kapsamında ekipler iki grup halinde ilçenin farklı bölgelerinde düzenleme başlattı. Bir ekip Uzuntarla Yeşiltepe Mahallesi’nde çalışırken diğer ekip de Köseköy 17 Ağustos Mahallesi’nde çalışmakta. Ekipler çocuk oyun alanlarının zemini çapalayarak toprağı havalandırırken kum havuzlarına da takviyede bulunmakta. Oyun gruplarını da gözden geçirerek tamir ve bakımlarını yapan ekipler kırılan kaydırak, tahtaravalli ve salıncakları da yenilemekte.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler park ve yeşil alanlarda yaptıkları düzenleme ile çocukların daha kaliteli mekanlarda fiziksel aktivitelerini gerçekleştirebilmelerine imkan sağlayacak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817