KARTEPE’NİN SÜNNET ÇOCUKLARINA KIYAFETLERİ DAĞITILDI
 Kartepe Belediyesi tarafından bu yıl yedinci kez düzenlenecek Sünnet Şöleni için hazırlıklar yoğun bir şekilde sürüyor. Her yıl yüzlerce Kartepeli çocuğun sünnet ettirildiği şölen için bu yıl 120 çocuk kayıt yaptırdı. Kayıtlar ardından sünnet çocuklarına kıyafetlerinin dağıtımı da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır nezaretinde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından sünnet çocuklarının ailelerine ayakkabı, çorap, terlik, pantolon, yelek, gömlek, pelerin, şapka, asa, Maşallah ve papyondan oluşan sünnet takımları çocukların beden ölçülerine göre teslim edildi.

 

Gebze’de özel bir hastanede gerçekleştirilecek sünnet operasyonu için çocuklar yaş gruplarına göre çağrılacak. Sünnet olan çocukların Kartepe halkı ile bulaşacağı şölen ise 1 Ağustos 2015 Cumartesi günü Meşelik Parkı’nda gerçekleştirilecek. Sürpriz gösterilerin yer alacağı sünnet şöleninde Kartepe Belediyesi Çocuk Gösteri grupları yanında, çeşitli gösterilerle ve çocuk eğlence programları ile konuklar farklı bir gün yaşayacaklar.

 

Kartepe’de ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla birlik ve beraberliği pekiştiren sünnet şölenine herkesin davetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Her zaman halkımızın yanında olmaya çalıştık. İyi günde sevincinize, kötü günde de kederinize ortak olduk ve olmaya devam ediyoruz. Sünnet şöleninde de miniklerimizin heyecanına ve mutluluğuna ortak olmak için 1 Ağustos 2015 Cumartesi günü Meşelik Parkı’ndaki şölende buluşalım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817