banner2779
banner2752
banner2750

Kartepe’nin Yeni Kahramanları Kiraz İle Kestane

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri titiz çalışma ile Kartepeli kahramanlara iki yeni çizgi kahraman ile tanıştırdı. 23 Nisan’da çocukları sevindirmek için ilk kez dağıtımı yapılan, Kartepe’nin yeni çizgi karakterleri “Kiraz ile Kestane” Ramazan Bayramı öncesinde de tüm çocuklarla buluşmaya devam edecek.

6-9 YAŞ GRUBUNA

Çocuklara okumayı sevdirme ve okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla yola çıkan Kartepe Belediyesi, uzman kadrosu ile hazırlanan “Kiraz ile Kestane” kültür yayını olarak Kartepeli çocuklara ulaşmaya başladı. Yeni kahramanlar ile 6-9 yaş Kartepeli miniklerin bakış açısını genişletecek, merak ve keşfetme duygusunu geliştirecek, aynı zamanda yaratıcılığına katkıda bulunacak ve farklı kültürleri tanımasına, bilmediklerini keşfetmesine yardımcı olması hedefleniyor.

YENİ MACERALAR

Kartepe Belediyesi’nin yeni kahramanları “Kiraz ile Kestane” ilk sayısında Kırmızı Kahramanlar ile çıkarken, ikinci sayısında Covid-19’a tedbirlere dikkat çekmek amacıyla “Hijyen Takımı” adıyla Kartepeli miniklere ulaşacak. Daha sonra “Kiraz ile Kestane” Gezegen Koruyucuları, Kitaptaki Kurt, Zaman Yolcuları, En Mutlu Gün ve Yıl Sonu Gösterileri hikayeleri ile Kartepeli miniklere yeni maceralar sunacak.

KOCAMAN; ÇOCUKLARIMIZ KIYMETLİMİZ

Çocuklarımız kıymetlimiz diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Onların beden sağlığı kadar ruh sağlığı da çok önemli. İyi yetişmelerinde, mutlu olmaları için çabamız, gayretimiz hiçbir zaman son bulmayacak. Yüzlerini güldürmek, eğlenirken öğrenmelerini sağlamak istedik. İlk sayımız çok sevildi. Devamı gelecek” açıklamasında bulundu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751