banner2779
banner2752
banner2750

KARTEPE’NİNOKULLARI 23 NİSAN’A HAZIRLANIYOR
 Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destek ile eğitimcilerin gönlünde taht kuran Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yaklaşan 23 Nisan 
 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi ilçedeki okulların bayram hazırlıklarına katkı vermeye devam ediyor.

Göreve geldiği günden itibaren ilçedeki eğitim, sağlık ve dini tesisleri önemseyen çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, eğitim öğretim yılı içinde okul ziyaretleri ile eğitim yuvalarının durumunu yerinde görme imkanı da buldu. Geleceğin teminatı çocukların daha iyi koşullarda eğitim alması adına sorumluluklarında olmamasına karşı her zamandestek olacağını belirten Başkan Üzülmez, okullardan ihtiyaçlarını Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü üzerinden iletmelerini talep etmişti.

 

Bu kaps Eğitime  amda ilçedeki okullardan gelen talepleri değerlendiren Kartepe Belediye Başkanlığı okul idareci ve yöneticilerinin ihtiyaçlarını tek tek çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerde yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması yapacak okullarda tamirat ve onarım çalışması yaptı.

 

Ekipler Eşme İlköğretim Okulu ve Derbent İlkokulu bahçelerindeki tribünlerin tamiratlarını gerçekleştirdi. Eşme okul bahçesindeki 4 basamaklı beton tribünü bozuk satıhları beton harç dökerek tadilattan geçiren ekipler, Derbent’teki 260 kişi kapasiteli plastik oturmalı tribünde deki eskiyen oturakları onararak kullanıma hazır hale getirdi.

 

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı inşaat ekipleri 23 Nisan törenlerine yetiştirme hedefiyle başlattıkları Eşme ve Derbent’teki tribün tamirat ve onarım çalışmalarını bayram öncesi tamamlanmış olacak.

 

17.04.2015 Fotoğraflı Haber No:4229

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751