banner2779
banner2752
banner2750

Kartepe’ye Eşsiz Bir Doğa Harikası

SAPANCA GÖLÜ'NÜN MUHTEŞEM MANZARASINA KARŞI

GÜZELBAHÇE MESİRE ALANI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Güzelbahçe Mesire Alanı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Kocaman, “Kartepe’ye yakışan bir projeyi daha hayata geçirmek için çalışmalarımızı hızlandırdık” açıklamasında bulundu.  

29 yıllığına Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiralanan Güzelbahçe Mesire Alanı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Balaban’dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BİRİNCİ ETAP ÇALIŞMALARI

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 220 bin metre kare alan da projelendirilen Güzelbahçe Mesire Alanı birinci etap çalışmalarında 40 bin metre kare alanda diri örtü temizliği yapıldı. Çalışmalar kapsamında mesire alanı içerisinde 170 araçlık otopark, 10 adet kamelya ve 30 adet piknik masası kurulacak. Bu çalışmaların tamamlanması sonrasında Kartepelilerin hizmetine sunulacak.

HIZ KESMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM

Projenin çalışmalarını yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Sapanca Gölü'nün muhteşem manzarasına karşı keyifle vakit geçirebileceğiniz. Güzelbahçe Mesire Alanı’nda zemin düzeltme çalışmalarımızı bitiriyoruz, hemen ardından düzenleme ve peyzaj çalışmalarımızı da bitirip çok kısa bir sürede tüm hemşehrilerimizin hizmetine açacağız. Kartepe için hız kesmeden çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751