banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kartepe’ye yakışan bir merkez olacak

Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, beraberinde İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Özcan Aktoprak ve ilçe yöneticileriyle birlikte Acısu Mahallesi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ali Fuat Başgil Lisesi’nin spor salonunu gezdi, boks antrenmanı yapan gençlerin idmanını izledi. Kocaman, Eski milli boksörlerden Burhan Koç ve İsmail Çelikiz’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İÇERİSİNDE HER ŞEY OLACAK

Belediye Başkan adayı Kocaman, “Geleceğimiz olan gençlerimizin yurt içinde ve yurt dışında Kartepemizi başarıyla temsil edebilecek iyi yetişmiş birer birey olarak hayata başlamaları adına gençlerimize Kartepe Gençlik Merkezi kurarak kültür, sanat, spor gibi çok sayıda etkinlikleri yapabildikleri bir merkez olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826