Kasa Hırsızları Yakalandı
Kocaeli Gölcük İlçesinde faaliyet gösteren Fritolay bayiine 1 yıl içerisinde 3 defa girerek kasa soygunu yaptıkları öne sürülen 7 kişi Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri tarafından yapılan takip sonucu yakalandı. 

TAKİBE ALINDILAR
Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Gölcük yolu üzerinde bulunan Fritolay Bayii’ne bir yılda üç defa hırsız girdi ve burada bulunan kasa murçla açılarak içerisindeki para ve çekler çalındı. Konuyla ilgili olarak soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri şahısların peşine düştü. Bartın’da 1, Düzce’de 2, Aksaray’da 1 ve İzmir’de 2 ayrı kasa soygunlarının da aynı yöntemle gerçekleştirildiğini belirleyen polis, olayla ilgili  bazı şahısları belirleyerek takip altına aldı. 

SUÇÜSTÜ YAKALANDI
Yapılan takip sırasında şahıslar Yalova’dan yola çıkıp Sakarya üzerinden Düzce iline geçti. Burada bulunan bir işyerine girerek kasayı açmaya çalışan hırsızlara polis suçüstü yaptı, ancak şahıslar kaçmayı başardı. Düzce’den Gerede’ye kadar kaçmayı başaran zanlılar burada köşeye sıkıştırıldı ve E.G, F.G, Ç.D, İ.Ç, E.D, M.B, H.Y isimli şahıslar yakalandı. 

HEPSİ SABIKALI
Şahıslar ifadelerinin alınması için İl Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.  Şahıslardan toplam 100 bin lira nakit para, 400 bin lira değerinde çek ve 50 sayfa boş çek koçanı ele geçirildi. İfadeleri alınan şahıslardan E.G, Ç.D, E.D, M.B ve H.Y sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Her birinin 50 nin üzerinde sabıkası olduğu iddia edilen şahsıların kasa hırsızlığı yaparken girecekleri yerlerin telefon ve elektrik kablolarına çaldıkları, güvenlik kameraları ile kayıt disklerini çaldıklarıda iddialara arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817