KASAPLAR ODASI’NDAN DOĞAN’A ZİYARET
 Kocaeli Kasaplar Odası Başkanı Rasim Özkul ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Kocaeli Kasaplar Odası Başkanı Rasim Özkul, bir süre önce yürürlüğe giren uygulamanın kendilerini büyük sıkıntıya soktuğunu belirterek” hazır köfte satışının yasaklanıp müşterinin yanında anlık imalat yapılması  esnafımızı çok zor durumda bırakmıştır. Bu konuda sizden destek istiyoruz” dedi.

Kocaeli Kasaplar Odası’nın istek ve şikâyetlerini büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Doğan, konuyla ilgili olarak İzmit’te faaliyet gösteren kasaplar ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri ile ortak bir toplantı yapacaklarını, toplantıda sorunlarının çözümü için neler yapılabileceği konusunda görüş alış verişinde bulunacaklarını söyledi.

 

MODERN HAYVAN PAZARI

 

Başkan Doğan, Türkiye’nin en modern hayvan pazarı ve canlı hayvan borsasını İzmit’e kazandıracaklarını da belirterek” Solaklar yolu üzerinde mevcut Büyükşehir Belediyesi Mezbahası yanındaki 20 dönümlük bir alanda kurulmasın planlanan hayvan pazarı ve borsası için proje hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemiz tarafından hazırlanan ve son aşamaya gelinen projeye göre 20 dönümlük alan üzerinde hayvan satış yerleri, müzayede salonu, sosyal tesisler, yönetim birimleri, çocukların hayvanları sevebilecekleri yerler ile otopark bulunacak. Projenin bir an önce hayata geçirilmesi için çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817