banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kasapta Etler Karıştı,  Dolandırıcılıkla Suçlandı

Alınan bilgi ve iddialara göre Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi’nde yer alan bir kasap, ilçede ki bir şahsa ait kurban etlerini işlemek üzere teslim aldı.

Etlerin teslim edileceği gün kasaba gelen H.A.  adlı şahıs, 25 kilo et olduğunu ve onları almaya geldiğini söyledi. Taksi ile kasaba gelen şahıs 25 kilo eti alarak gitti.

Daha sonra etlerin sahibi olan firmadan gelen bir şahsın hazırlanmış ürünleri istemesi sonrasında kasap sahibi dolandırıldığını söyleyerek polise başvurdu.

Kamera görüntülerini inceleyen polis, şahsı getiren taksiyi buldu ve şoförün verdiği bilgilerle Güney Mahallesi’nde oturan eti alan şahsa ulaştı.

Dolandırıcılık suçuyla şüpheli olarak gözaltına alınan şahıs ifadesinde bir bayana ait olan eti aldığını söyledi. İddialara göre bundan sonra devam eden soruşturmada kasapta aynı ağırlıkta iki et olduğu ve şahsa yanlış ürünlerin verildiği anlaşıldı. Olay sonrasında taraflar birbirlerinden şikayetten vazgeçtiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826