banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 KASİAD KÖRFEZ’DE BAŞKAN DEĞİŞTİ

Görev teslim nedeniyle Tütünçiftlik’te Kasrı Çakır’da bir araya gelen il ve ilçe yöneticileri kahvaltı yaparak güncel konuları konuştular. Toplantıya katılan KASİAD İl Genel Başkanı Baki Karaman mücadelelerine devam edeceklerini söyleyerek, ‘’Mevzi, satıh belli mücadelemiz devam edecek. Omuzlarımıza daha fazla yükün bineceği yeni bir dönem başlıyor. İşadamları olarak çok konforlu bir hayat yaşıyoruz. Bir öğretmen olsaydık daha sıkıntılı, stres dolu bir hayatımız olurdu. Sosyal alanda da sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Asla duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz. Üslup, duruş ve tavrımız bizim namusumuzdur. Tırnak ucu kadar dahi taviz oayı yoktur’’ dedi.

Kahvaltılı toplantıda dershanelerin durumu ve yapılması düşünülen uygulamadan sonra işsiz kalacak öğretmenlerle, öğrencilerin durumu da konuşuldu. Başkanlığı devralan  Ayhan Yütük, soğuk bir kış günü küçük sobayla ısınarak başlattıkları yönetimin, bu gün çok ileri düzeye ulaştığını belirtti ve ‘’Sorumluluk büyük ama destekle başarılı olacağız’’ dedi. Toplantıya İl Genel Başkan’ı Baki Karaman ile birlkte Genel Sekreter Mete Şanlı’da katıldı.  Ayhan Yütük’ün başkanlığa getirildiği, Körfez yönetiminde  Başkan Yardımcıları Abdülkadir Baki, Ahmet Kaya ve üyeler Abdullah Kapçak, Bilal Aykaç, Erol Şanlı, Nurettin Okutan, Önder Cimşit, Vahit Çoban, Vedat Kılıç ve Yasin Özergil bulunuyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826