banner2779
banner2752
banner2750

Kaşkaldere’de üst geçit çalışması devam ediyor
 D-100 Karayolu’nun Derince Kaşkaldere mevkiinde yapımına başlanan yaya üst geçidinde çalışmalar devam ederken köprünün yaklaşık bir hafta içerisinde halkın hizmetine açılacağı belirtildi

Derince Belediyesi, yayaların yolun karşısına daha güvenli bir şekilde geçebilmeleri için üst geçit yapım çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Kaşkaldere mevkiinde hizmete sunulacak yaya üst geçidinin yaklaşık bir hafta içerisinde halkın kullanımına açılacağı belirtildi. Yapım çalışmaları süren Kaşkaldere Yaya Üst Geçidi’nin geçtiğimiz günlerde ilk olarak ayakları dikilmişti. Üst kısımları tamamlanan köprü, merdivenlerin montaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmete sunulacak. Kaşkaldere Yaya Üst Geçidi’nin yapımı bittikten sonra İbn-i Sina Mahallesi ve Yavuz Sultan Mahallesi’ni birbirine bağlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751