KATİL KOCANIN MEKTUBUNA İSYAN
 Genç kadının cenazesi, Güney Mahallesi’nde İgsaş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze namazına büyük bir kalabalık katılırken, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, KTO Başkanı Mustafa Efe, AKP Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve çok sayıda esnaf ile vatandaş cemaat arasında yer aldı.

Mektuba isyan

Cenaze töreni sırasında, Hümeyra Korkmaz’ın ailesi, cezaevinden Sinan Korkmaz tarafından yazılan ve bebeği göstermedikleri, eşini uzaklaştırdıkları iddialarının yer adlığı mektuba isyan ederek, ‘’Sinan Korkmaz karakolda iken bile bebeğini götürüp gösterdik. Belki pişman olmuştur, kızımız kurtulur umuduyla baba ile bebeği ayırmadık. Bu karakol kayıtlarında yer alıyor. Biz burada kızımız için çırpınırken, o içerde mağduru oynamaya çalışıyor. Mektupta yazdığı gerçek dışı iddiaların hiç biri geçerli değil, iyi niyetli olmasak, daha defalarca bebeği karakola götürüp, görmesine izin vermezdik. Bundan sonra hiçbir şekilde iyi niyete yer kalmadı ve bebeği görmesine de artık izin vermeyeceğiz’’ dediler.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817